Експерти назвали небезпечні складові бензину у мережі АЗС “БРСМ-Нафта”

Бензини, що випускаються компанією “Стандарт Ойл-2000” для мережі АЗС “БРСМ-Нафта”, небезпечні для автомобілів.

Фахівці повідомили, що за теоретичним розрахунком, згідно з наведеною рецептурою, показник “масова частка кисню” становить 4,5% при нормі 2,7%. Для двигунів, які не мають систем регулювання лямбда-зондом, приблизно на 7% збіднюється паливно-повітряна суміш. Для двигунів із системою лямбда-зонд зміна складу суміші буде компенсована.

Також фахівці зазначають, що додавання 14% МТБЕ до товарного бензину А-92 призведе до суттєвого підвищення октанового числа як у бензині А-95, так і альтернативному паливі. За теоретичними розрахунками октанове число згідно з методом дослідження може перевищувати норму на 10 одиниць. Шляхом більш високих температур у камері згоряння можливе прогорання в системі циліндро-поршневої групи і, як наслідок, швидкий вихід із ладу системи двигуна.

Відповідно до супровідних документів паливо, яке розміщене на АЗС “БРСМ-Нафта”, ТОВ “Стандарт Ойл 2000” виробляє на міні-НПЗ у Гадячі (Полтавська обл.) та на нафтобазі у с. Переяславське (Київська обл.). Компанія закуповує основні обсяги товарних нафтопродуктів та сировини у ТОВ “Катма Груп”.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти