Представили новий “космічний” гіперкар Apollo: перші фото та відео

Apollo Automobil представив новий гіпрекар Project EVO, який має зайняти місце Intensa Emozione, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Новинка стала виглядати більш футуристично в порівнянні з попередником. Кузов отримав більш сучасну систему активної аеродинаміки. Двигун так і залишився атмосферним. Деталі поки не розголошують, але виробник стверджує, що двигун «має високу потужність і генерує грубий, механічний саундтрек, недоступний в жодному іншому сучасному гіперкарі».

Попередник Project EVO, Intensa Emozione, був випущений тиражем 10 екземплярів по 2300000 євро за кожен. І всі автомобілі продали ще до офіційної прем’єри.

Новинка має 6 ліхтарів-променів, що символізують свічення зірки. Замість надрукованих на 3D-принтері насадок-пелюсток вихлопу з’явилися три простих круглих вихлопу. Притиск автомобіля до дороги та його стабільність при маневруванні забезпечуються масивним дифузором, поздовжніми плавцями-стабілізаторами з рухомими секціями та регульованим спойлером. Також на даху знаходиться повітрозабірник інерційного наддуву, з’єднаний з атмосферним агрегатом.

Швидше за все, під капотом буде модернізований V12 6.3, створений Autotecnica Motori і HWA AG на базі блоку Ferrari. Потужність двигуна становитиме 780 к.с. та 760 Нм. До нього йде 6-ступінчаста секвентальна коробка Hewland.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти