Представили перший електрокросовер Subaru: два мотори, запас ходу 500 км та швидка зарядка

Компанія Subaru представила електричний кросовер Solterra 2022. Новинка схожа на Toyota bZ4X, оскільки обидві моделі збудовані на платформі e-TNGA. Також подібність спостерігається і зовні, і всередині, передає «Твоя МАШИНА».

Subaru Solterra відрізняється шестикутною панеллю в передньому бампері, яка замінює решітку радіатора. Задні ліхтарі також відрізняються від ліхтарів Toyota bZ4X. А ось салони майже ідентичні. Вони відрізняються лише кольором оббивки та логотипом на кермі.

Розміри кросоверів також однакові: 4690х1860х1650 мм. Solterra буде доступний у двох варіантах: з одним та двома електромоторами. Передньопривідна версія має один двигун потужністю 204 к.с., а повний привід забезпечується двома електромоторами загальною віддачею 218 к.с. На розгін до сотні йде 8,4 та 7,7 секунди в залежності від модифікації.

Електромобіль Subaru Solterra 2022 комплектується літій-іонною батареєю ємністю 71,4 кВтг, що забезпечує запас ходу 500 та 460 км відповідно. Функція швидкого заряджання дозволяє набрати 80% всього за 30 хвилин.

Виробник планує вивести модель на світовий ринок. У продаж новинка надійде у другій половині 2022 року. Вартість поки що не озвучена.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти