Скандальний суперкар Lamborghini депортують з України до Німеччини

Весною 2020 року в Україні з’явився Lamborghini Aventador SVJ Roadster за 600 тисяч євро. Таких автомобілів було випущено всього 800 одиниць, a саме цей родстер обійшовся власнику в 621 000 євро. Спорткар агрегатується 770-сильним двигуном V12 об’ємом 6,5 л і може розганятися до сотні за 2,8 секунд, а максимальна швидкість досягає 350 км/год. Ще автомобіль оснащений ексклюзивним вихлопом Balboni за 30 000 євро.

Близько року ексклюзивний суперкар їздив дорогами Києва на чеській реєстрації. Але наприкінці 2020 року на найдорожчу Lamborghini в Україні наклали арешт. Також до цього списку потрапили пара нових Роллс-Ройсів, колекційний BMW Z8, Bentley, Мерседеси та ін.

За інформацією митників, спорткар в Україну ввезли через одну з митниць на українсько-польському кордоні, а пригнав її громадянин Ізраїлю (у режимі тимчасового перебування на строк до одного року). Але після цього терміну автомобіль не був вивезений за межі України, а власник не звертався до митниці для продовження перебування авто.

Як виявилося, конфіскований за шахрайські схеми суперкар перебував у розшуку в Німеччині. Туди його і відправлять на прохання німецьких правоохоронців, які нададуть його як речовий доказ у кримінальній справі.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти