Електромобіль Apple починає набувати форми: опубліковані фото

Компанія Apple продовжує розробляти власний електромобіль. Якщо раніше про модель були лише чутки та домисли, то тепер інформація стала чіткішою. Так, незалежні дизайнери вирішили показати своє бачення автомобіля, засноване на патентних заявках, передає «Твоя МАШИНА».

Зображений електрокар виконаний у формі купеподібного кросовера. У нього немає центральних стійок, а задні двері відчиняються проти ходу руху. Великий огляд забезпечується широкою лінією скління та панорамним дахом. Світлодіодна оптика виконана у формі тонких смуг. У районі бампера знаходиться решітка, що має нестандартний нахил та малюнок у стилістиці робочих станцій Mac Pro. Аеродинамічні колеса, а дверні ручки зроблені як кнопки.

Інтер’єр вийшов футуристичним. На передній панелі виділяється величезна сенсорна панель, яку виводяться дані з усіх систем. Також ще один екран є на кермовому колесі. Крісла ковшеподібні, при цьому вони можуть розвертатися на 360 градусів та приймати будь-який кут нахилу. Отже електромобіль отримає автопілот.

Нічого про технічні характеристики невідомо. Виробник заявив, що у виробництво модель надійде у 2025-2026 роках. До цього часу дизайн може істотно змінитися. Але якщо компанія знайде з ким співпрацювати, прем’єра автомобіля може відбутися і раніше.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти