У продаж надійшла базова версія електрокросовера Nissan Ariya

Електричний кросовер Nissan Ariya було представлено влітку 2020 року, а в середині цього року новинка надійшла у продаж. На старті продажів була доступна спеціальна версія Limited, а тепер можна замовити базову комплектацію, передає «Твоя МАШИНА».

Спрощена версія позначається індексом 2WD B6. Автомобіль оснащений електромотором на задній осі потужністю 218 л. та 300 Нм. Максимальна швидкість – 160 км/год. Акумулятор ємністю 66 кВтг дає запас ходу 450 км. Початкова комплектація моделі коштує 46 500 доларів, що на 18% дешевше за спецверсію.

Зовні від Limited базова версія відрізняється темно-сірими колісними дисками та звичайним дахом (у спецверсії вона панорамна). Салон Ariya 2WD B6 включає бюджетні матеріали, а покриття для підлоги відсутнє. Також у машини прибрали преміальну аудіосистему Bose з 10 динаміками та систему напівавтономного водіння ProPilot 2.0.

Поставляти модель у виконанні Limited до Японії планують у січні 2022 року. Продавати стандартну версію розпочнуть у березні 2022 року.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти