Компанія Toyota оновила седан Camry до 2022 модельного року

Компанія Toyota модернізувала седан Camry для північноамериканського ринку, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Попит на седани впав, але Camry продовжують стабільно купувати. У зв’язку з популярністю моделі виробник вирішив оновити седан, при цьому основні зміни торкнуться обладнання. Екстер’єр же залишать тим самим. Так, версія для Північної Америки отримає комплекс активної безпеки Toyota Safety Sense 2.5+, до якого входить автоматичне дальнє світло та система розпізнавання дорожніх знаків.

Також новинка отримає адаптивний круїз-контроль, який працюватиме спільно із системою розпізнавання дорожніх знаків. Це дозволить автомобілю самостійно підтримувати заявлене обмеження швидкості.

У стандартну комплектацію входитиме нагадування про пасажирів на задніх сидіннях та двозонний клімат-контроль. Система мультимедіа працюватиме спільно з екраном діагоналлю 7 або 9 дюймів, а комплектації LE та SE отримають підігрів дзеркал. Із зовнішніх змін з’явиться новий відтінок кузова Ice Edge.

Пакет Nightshade буде включати 18-дюймові колісні диски чорного кольору, чорну антену-плавець на даху, чорні окантовки бокового скла, шильдики, дверні ручки та корпуси дзеркал. Тепер комплект можна буде встановити на гібридну версію. Camry Hybrid можна буде придбати у виконанні LE, XLE, SE, XSE та «чорному» Nightshade.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти