Mazda презентувала новий кросовер CX-50

Компанія Mazda представила в Америці новий середньорозмірний кросовер СХ-50, який випускатиметься на заводі Mazda Toyota Manufacturing в Алабамі з січня наступного року.

Вже в стандартній комплектації модель оснащується повнопривідною трансмісією i-Activ All-Wheel Drive (AWD) і новою системою управління їздовими режимами Mazda Intelligent Drive Select (Mi-Drive). Силова установка буде представлена ​​2,5-літровими бензиновими моторами Skyactiv-G. Потужність атмосферного варіанта складає 190 к.с., а турбованого – 230 к.с. Обидва двигуни будуть працювати в парі з 6-ступінчастою АКПП. Пізніше модель стане доступною і з гібридною установкою.

Ззовні новинка виглядає свіжо та сучасно. По периметру кузова встановлено захисний обвіс, на даху розташований потужний багажник, а на бамперах та боковинах автомобіля використовуються сріблясті вставки. Також для машини підготували нові кольори та матеріали обробки.

У салоні за більшість функцій відповідає інфо-розважальна система з великим екраном, а кількість фізичних кнопок було зведено до мінімуму. Вперше на СХ-50 буде запропоновано повнорозмірний панорамний дах.

У продаж новинка надійде навесні 2022 року, а ціни стануть відомими ближче до початку продажу.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти