Хетчбек Honda Civic продали за 100 000 $: у чому причина

У 2021 році вийшла спеціальна серія Honda Civic Type R Limited Edition, тираж якої становив 600 екземплярів. Нещодавно один із цих автомобілів з порядковим номером 001 продали з аукціону Bring a Trailer за 102 000 доларів, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Хот-хетч пофарбований в ексклюзивний колір Phoenix Yellow і доповнений червоними акцентами на передньому та задньому спліттерах, бічних спідницях та колесах. Також автомобіль оснастили 20-дюймовими кованими колісними дисками BBS з матовою чорною обробкою, взутими в шини 245/30 Michelin Pilot Sport Cup 2. Крім того, машина має аеродинамічний обвіс з розширювачами колісних арок та великим антикрилом.

Однак для зменшення маси довелося прибрати деякі шумоізоляційні матеріали, задній склоочисник та задні вентиляційні отвори. Хетчбеку переналаштували підвіску та кермо. Рухає машиною 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун на 306 к.с. та 415 Нм, що працює з 6-ступінчастою МКПП.

Перший власник цього екземпляра не купив його, а виграв на аукціоні, який кілька місяців тому організувала компанія Omaze спільно з американським підрозділом Honda Motor. У торгах брало участь понад 41 000 осіб, які сумарно зібрали 500 000 доларів для підтримки фонду Thurgood Marshall College Fund (TMCF).

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти