Автоексперти пояснили низьку надійність автомобілів Tesla

Компанія Tesla знаходиться на 27, тобто передостанньому місці у рейтингу надійності Consumer Reports за останній рік. Гірше себе показав тільки інший виробник із США – Lincoln, передає «Твоя МАШИНА».

Електромобілі Tesla відстають від моделей інших виробників, незважаючи на всі зусилля компанії щодо покращення своєї продукції. Так, кросовер Model Y входить до десятки найненадійніших автомобілів 2021 року. У Model X показники дещо кращі, але стабільно спостерігається проблема із задніми дверима.

Надійність машин Tesla оцінюють як значно нижче середнього. Фахівці навіть виключили Model 3 зі списку автомобілів, що рекомендуються до покупки, виявивши проблеми з пневмопідвіскою, мультимедійною системою і сенсорним екраном.

Пізніше стало відомо, що Tesla відкликає Model S та Model X через проблеми з подушками безпеки. Кампанія торкнеться обох моделей у кількості 8000 одиниць кожної. Виробник повинен замінити подушки безпеки.

Також кілька тижнів тому майже 12000 одиниць Model S, Model 3, Model Y та Model X було знято з експлуатації через помилку програмного забезпечення. Вона могла призвести до хибного попередження про лобове зіткнення та викликати непотрібне автоматичне екстрене гальмування.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти