Volkswagen представив величезну модель з «обличчям» Touareg та розкішним салоном

У 2019 році компанія Volkswagen представила мінівен Viloran, але модель так і не стала популярною. Щоб повернути увагу до автомобіля, виробник провів рестайлінг, передає «Твоя МАШИНА».

Рестайлінговий VW Viloran 2022 дебютував на автосалоні у Гуанчжоу. Зовнішність моделі залишили незмінною. Основні зміни торкнулися салону.

Інтер’єр виглядає розкішно. Передня панель повністю оновилася, як і центральні дефлектори та монітор. Управління кліматом тепер здійснюється тонкою сенсорною панеллю, яка прийшла на зміну звичному блоку. Важіль коробки замінили на джойстик.

Салон Volkswagen Viloran вміщує 7 пасажирів. Крісла встановлені за схемою 2+2+3, у другому ряду можна встановити висувні підніжки, вентиляцію та масаж. Більш дорогі версії моделі обладнані цифровою панеллю приладів, камерами кругового огляду, адаптивним круїз-контролем, системами автоматичного гальмування та утримання смуги руху. Також присутні асистенти руху в пробках та паркування.

Рухає машиною колишній 2,0-літровий бензиновий двигун на 186 або 220 к.с., що йде з 7-ступінчастим роботом. Привід – передній.

Початок продажів призначено на 2022 рік. Ціна поки що не названа.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти