На українських дорогах з’явилися електрокари української збірки за $6500

Компанія «Електропрайд», що випускає електромобілі під власним брендом Konyk, надала два екземпляри своєї продукції великому рітейлеру «Сільпо» в рамках пілотного проекту, передає «Твоя МАШИНА».

Наразі автомобілі тестуються компанією Fozzy Group. За результатами випробувань буде ухвалено подальше рішення про співпрацю. Fozzy Group – це сервіс доставки, і електромобілі планують використовувати в центрі Києва. Машини Konyk використовуються компанією вже 3 місяці та добре себе зарекомендували. Наразі мережу доставки потрібно розширити.

Двоколісний транспорт складно експлуатувати в осінньо-зимовий період, тому невеликі електромобілі стали гарною альтернативою. Водій та вантаж захищені від снігу та дощу, є обігрів, чотириколісна машина більш стійка на дорозі в умовах ожеледиці чи снігу. Також варто відзначити низьку ціну електромобіля.

Модель створена на китайській платформі. Виробник доопрацював ходову, змінив Battery Management System (BMS), вніс конструктивні зміни до силової частини. Автомобіль позиціонується як машина для комерційних потреб і може допрацьовуватися відповідно до вимог замовника.

Базова комплектація коштує 6500 доларів. Запас ходу становить 100 км, але може бути збільшений за доплату. Наприклад, у комплектації, що дозволяє проїхати 200 км без підзарядки, автомобіль коштуватиме на 3000 доларів дорожче. Від домашньої розетки Konyk заряджається за 3,5 години. Планується впровадити функцію швидкого заряджання, щоб машину можна було заряджати за 1-1,5 години.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти