Обдурити автопілот Tesla більше не вийде: які нововведення запровадили в компанії

Про автопілот компанії Tesla напевно знає кожен. Виробник постійно займається апгрейдом програмного забезпечення, але часто стикається з несумлінними водіями.

Для того, щоб автомобіль працював в автоматичному режимі, потрібно, щоб руки водія були на кермі, але це просте правило люди постійно ігнорують. Вони кріплять будь-який важкий предмет на кермо для імітації руки на “штурвалі”. Автомобіль починає рухатися сам, а водій займається своїми справами незважаючи на дорогу, потім відбувається ДТП, після якого власник авто подає до суду на виробника. Але тепер цей номер не пройде.

Після оновлення автопілота до версії 10.5 при активації системи на екрані електрокара з’являється напис: “Увімкнувши FSD Beta, я даю згоду на те, щоб Tesla збирала пов’язані з VIN кодом дані записів із зовнішніх камер транспортного засобу та камер салону на випадок серйозної загрози безпеці або такої події як зіткнення”.

Тепер, у разі ДТП, автомобіль записує все, що коїться навколо нього і чим у цей момент був зайнятий водій, а отриманий відеозапис компанія зможе використовувати в суді.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти