Компанія Toyota показала круту альтернативу RAV4

На автосалоні у Гуанчжоу показали нову Toyota Venza. Модель схожа на спорткар Toyota GR Supra через обтічник з глухою вставкою між фарами і висунутого вперед «носа», передає «Твоя МАШИНА».

Компанія розраховує, що такі зміни на вигляд дозволять клієнтам відрізняти Venza від Harrier. Обидва кросовери продаватимуть у Китаї, де дебютувала Venza.

В іншому автомобілі ідентичні. У салоні знаходиться цифрова панель приладів, пульт клімат-контролю з невеликим екраном, на який виводиться інформація про режим роботи.

Рухає машиною 2,0-літровий атмосферний двигун потужністю 171 к.с., що працює з варітором. Привід – передній. Як альтернатива йде гібридна версія з установкою на базі 2,5-літрового двигуна потужністю 178 к.с. та електромотора на 120 к.с. Як коробка передач запропонований теж варіатор.

Як опція йде повний привід E-Four з додатковим 54-сильним електродвигуном на задній осі. Сумарна віддача гібридної силової установки – 218 к.с. для версії з переднім приводом та 222 к.с. для варіанта з повним приводом.

Новинка вийде на ринок наприкінці 2021 року. Ціна становитиме від 34 400 до 48 500 доларів залежно від комплектації.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти