Показали перші зображення нового флагманського кросовера Porsche

Незалежні дизайнери вирішили показати, як може виглядати новий флагманський кросовер Porsche, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Зараз найбільший кросовер компанії – це Cayenne, історія якого розпочалася у 2002 році. Зараз випущено третє покоління, і за підсумками трьох кварталів 2021 року Cayenne є найпопулярнішою моделлю марки у світі. Усього продано 62 451 авто, що перевищує результат Macan (61 944 од.). Тому виробник вирішив розширити лінійку кросоверів, щоб конкурувати з BMW X7 та Mercedes-Benz GLS.

Про новинку мало що відомо. Передбачається, що дизайн буде витриманий на кшталт останніх автомобілів марки. Рендери засновані на актуальному Cayenne. Флагман напевно отримає збільшену колісну базу, а також масивний задній звис, який дозволить зробити машину трирядною. Передня частина могла б отримати фари у стилі моделі Taycan та оригінальний бампер. Ззаду можуть з’явитися вузькі світлодіодні ліхтарі, які об’єднані смугою.

На конвеєр новинка може надійти за кілька років. Про технічні характеристики говорити поки що зарано. Але очікується, що модель отримає гібридну та електричну версії. Це може вказувати на те, що новинка матиме дві актуальні платформи, як і у майбутнього кросовера Macan другого покоління.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти