Volkswagen відкликає понад 50 000 кросоверів через технічні проблеми

Volkswagen проводить кампанію з відкликання понад 50 тисяч кросоверів Atlas та Atlas Cross Sport. Причиною стала несправність системи кондиціювання, яка може призвести до виходу з ладу блоку керування подушками безпеки, передає «Твоя МАШИНА».

Виробник провів розслідування. Виявилося, що у системі кондиціювання позашляховиків є бракована зливальна трубка для конденсату. Протікання може призвести до збою в роботі подушок безпеки.

На приладовій панелі повинна загорітися сигнальна лампа подушки безпеки, якщо модуль керування подушкою пошкоджено водою. Розслідування почалося в липні, після того, як компанію повідомили про спрацювання подушки безпеки без причини. Чи були пов’язані з цим випадки травм чи аварій, невідомо.

Відгук торкнувся моделей Atlas Cross Sport, які були випущені в період з 20 травня 2020 року до 18 грудня 2020 року в кількості 18 980 екземплярів. Також у кампанії бере участь 35 449 автомобілів Atlas, випущених у період з 21 травня 2020 року до 4 березня 2021 року.

Виробник планує провести огляд кросоверів та при необхідності замінити зливні трубки та блок управління подушками безпеки.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти