Нову Škoda Fabia розбили у краш-тестах Euro NCAP

Skoda Fabia виявилася одним із найбезпечніших автомобілів у своєму класі. Модель набрала 78% балів за результатами випробувань Euro NCAP, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Варто зазначити, що критерії оцінок минулого року стали ще жорсткішими, але це не завадило автомобілю успішно пройти краш-тести. Таким чином, Fabia є одним із найбезпечніших автомобілів у своєму класі. Модель отримала 85% балів за захист дорослих та 81% за безпеку дітей.

Новинка оснащується 9 подушками безпеки та подушкою безпеки для колін водія, а задні бічні подушки безпеки вперше у цій серії доступні як опція. Дитячі крісла закріплюються системами ISOFIX та Top Tether, які входять до стандартної комплектації крайніх задніх сидінь та доступні як опція для сидіння переднього пасажира.

Машина побудована на платформі MQB-A0, яка майже на 80% складається із високоміцної сталі. Архітектура запобігає скручування автомобіля та підтримує інтеграцію семи передових систем допомоги водієві. До них входить Travel Assist, який включає адаптивний круїз-контроль (ACC), вбудовану систему утримання у смузі та розпізнавання дорожніх знаків.

Серед інших функція варто відзначити асистента зміни смуги руху (Side Assist) та Front Assist із захистом пішоходів та велосипедистів. Парковку спрощують додаткові системи допомоги під час паркування, маневрування та камера заднього виду.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти