Показали Porsche арабського шейха з яскравим салоном, дивовижною історією та величезним цінником

Арабський шейх Насер Аль-Мохаммад Аль-Сабах виставив на продаж свій 911 Turbo S, який зазнав екстравагантних змін ще 1998 року.

Автомобіль пофарбований у яскравий жовтий колір кузова та має двоколірний інтер’єр, який виконаний у помаранчевих та жовтих відтінках, а також поєднується з великою кількістю дерев’яних панелей коричневого кольору. А ось килимки на підлозі та вставки у дверях мають бежевий відтінок.

З внутрішніх особливостей також можна відзначити сидіння з вишитими ініціалами власника NMS на підголовнику, а кнопки керування склопідйомниками та пряжки ременів безпеки оброблені шкірою.

У рух цей Porsche 911 приводить 3,6-літровий двигун з подвійним турбонаддувом потужністю 450 кінських сил, який працює в парі з механічною КПП і повним приводом. Останній 911 Turbo з повітряним охолодженням важив 1500 кг і міг розганятися до 100 км/год за 3.6 секунди на шляху до максимальної швидкості в 295 км/год.

В даний час автомобіль виставлений на продаж у Канаді за 888888 доларів США. Машина має всі супровідні документи, які засвідчують оригінальність, включаючи рахунки-фактури за повну реставрацію, виконану Porsche Classic у Німеччині (з 2010 до 2014 року), на загальну суму 446 500 євро. Після реставрації автомобіль пройшов 106 км, а загальний пробіг становить лише 135 км.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти