Олександр Усік прицінився до найдорожчих автомобілів сучасності

У The Space DXB можна побачити найграндіознішу приватну колекцію дорогих моделей. Український чемпіон Олександр Усік відвідав виставку та поділився враженнями, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Так, у колекції присутні два гіперкари Bugatti Divo, який випущений тиражем всього 40 екземплярів. Причому на виставці є і 40-ий автомобіль. Але Вусіку найбільше сподобався Rolls-Royce Phantom із золоченим салоном від тюнінг-ательє Mansory – фото з ним він виклав у соцмережі.

The Space DXB – це новий сучасний комплекс, розваг, відпочинку та спорту у Дубаї. Олександр проводив там тренування та вирішив зазирнути на приватну експозицію найдорожчих автомобілів сучасності. Роллс-Ройсу надано цілу кімнату в сяючому приміщенні з екранами на всю стіну. Автомобілів бренду виставлено понад 10 штук, і всі екземпляри рідкісні та особливі.

У сусідній кімнаті знаходиться ще більш приголомшливе видовище. Навіть McLaren P1 та Ferrari LaFerrari не забирають всю увагу. У колекції представлені також два Bugatti Divo, McLaren Elva, Ferrari Monza, Porsche 918 Spyder, кілька спеціальних Ferrari, Porsche та Lamborghini, а також гоночний автомобіль Ferrari та ще кілька сильно модифікованих G-класів.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти