630 кінських сил і 730 Нм моменту: Девід Бекхем отримав свою унікальну Maserati

Девід Бекхем замовив собі спеціальну версію Maserati MC20 Fuoriserie Edition, яку зібрали на основі уподобань футболіста, передає «Твоя МАШИНА».

Компанія дозволяє клієнтам створити власний автомобіль за допомогою програми налаштування Fuoriserie. Колишній футболіст з майстрами марки працював у дизайнерському центрі Maserati Centro Stile та створив свій ідеальний MC20.

Рухає машиною потужний мотор V6 Nettuno, але 630 к.с. і 730 Нм своєї розробки Maserati з 90-градусним кутом, як у двигуна Ferrari F154. До нього йде 8-ступінчаста КПП Tremec із подвійним зчепленням. 100 км/год суперкар набирає за 2,9 секунди, а максималка складає 325 км/год.

Салон оздоблений високоякісною шкірою та алькантарою. Між двома сидіннями знаходиться персоналізована табличка з логотопим марки та написом “Для Девіда”, яка виконана курсивом з алюмінієвим ефектом.

Девід Бекхем – відомий шанувальник дорогих машин, тому не дивно, що він замовив такий автомобіль. У США базова модель Maserati MC20 коштує від 213 тисяч доларів, але конфігуратор Fuoriserie може зробити вартість у рази більшою.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти