Компанія BYD представила новий седан у морській тематиці

Компанія BYD вирішила давати нові назви своїм моделям, які пов’язані з морською тематикою. Тепер у лінійці марки з’явиться так зване сімейство Marine. До нього увійдуть BYD Dolphin та Ocean-X. Наступними у цьому списку будуть імена Destroyer для седанів, Cruiser для кросоверів та Landing Ship для компактвенів.

Першим з них марка вирішила показати седан BYD Destroyer 05, який кардинально змінився зовні, отримавши інший дизайн корми та передньої частини, а також нові світлодіодні фари та решітку радіатора без рамки.

У своєму арсеналі новинка має адаптивний круїз-контроль, 8,8-дюймову панель приладів і систему мультимедіа з поворотним 15,6-дюймовим дисплеєм.

Під капотом розташована гібридна силова установка DM-i на основі 1,5-літрового атмосферного двигуна, який видає 110 к.с. Передні колеса приводить в рух електричний мотор, що розвиває 197 к.с. На одному повному заряді акумулятора седан може проїхати 96 км, а поповнити запас батареї можна як від побутової розетки, так і від спеціального терміналу

Старт продажу BYD Destroyer 05 запланований на початок 2022 року. Його вартість становитиме 19 000 – 24 000 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти