Компанія Renault поділилася подробицями про новий кросовер Austral

Компанія Renault перейшла до фінальної стадії випробувань нового гібридного кросовера Austral. За результатами тестів, модель буде доопрацьована відповідно до реальних умов, передає «Твоя МАШИНА».

Renault став одним із перших виробників, який розпочав активне впровадження електричних технологій у масовому виробництві. Цього року до вже наявної гами гібридів приєднається кросовер Austral.

Наразі новинка проходить дорожні випробування. Прототипи їздять дорогами Франції, Іспанії, Німеччини та Румунії, а маршрут становитиме близько 600 тис. км. Ще 1,4 млн км машини повинні будуть проїхати закритими полігонами. Результати допоможуть повністю адаптувати новинку до реальних умов.

Austral побудований на платформі CMF-CD3, що включає електронні компоненти нової генерації. Машина матиме лише гібридні силові установки. Базова версія буде м’яким гібридом з 1,3-літровим турбомотором 1.3 TCe та стартер-генератором на 12 В. Друга версія буде обладнана 1,2-літровим двигуном 1.2 TCe та стартер-генератором на 48 В.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти