Компанія Rolls-Royce назвала дату дебюту другого найдорожчого автомобіля в історії

20 травня 2022 вийде другий автомобіль Rolls-Royce Boat Tail. Відбудеться захід на конкурсі елегантності, який пройде в Італії, передає «Твоя МАШИНА».

Перший автомобіль, розроблений повністю за індивідуальним замовленням, вийшов у травні 2021 року. Офіційно ціна не називалася, але, за деякою інформацією, автомобіль обійшовся в 28 млн доларів. Таким чином, машина стала найдорожчою в історії.

Було заявлено, що модель не буде повністю унікальною – заплановано випустити ще 3 такі машини. Однак кожен екземпляр буде пристосований під потреби замовників. Так, перший автомобіль за бажанням власника був стилізований під морські вітрильні яхти. Також машину оснастили спеціально створеним набором для пікніка, захованим у багажнику, оскільки автомобіль призначався для сімейних виїздів.

Планується, що другий примірник Boat Tail збереже ту саму конструкцію, але зміниться обробка кузова і салону, а також з’явиться інший набір аксесуарів. На подив, третій автомобіль публічно не представлять: так захотів власник. Імена замовників не називаються, але близько року тому заявлялося, що власниками першого Boat Tail можуть бути знаменитості Бейонсе та Джей Зі.

В основі машини лежить платформа Architecture of Luxury, спільна всім моделей компанії. Під капотом знаходиться 6,75-літровий двигун V12 від Phantom потужністю 571 к.с. та 900 Нм.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти