В Україні помітили найтаємничіший Rolls-Royce сучасності

Rolls-Royce Wraith Kryptos існує лише у 50 примірниках. Один із цих автомобілів був помічений в Одесі, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Модель віддає шану таємничому світу криптології та порадує любителів загадок. Над Rolls-Royce Wraith Kryptos попрацювала дизайнерка Катрін Леманн, яка дуже захоплюється різного роду головоломками.

Крім дизайну, автомобіль унікальний закодованим повідомленням, закодованим символами. Шифр розроблений у будинку Rolls Royce у Гудвуді та повністю засекречений. Для розгадки шифру потрібно знайти спеціальний ключ.

Партія розійшлася досить швидко, і дві машини навіть потрапили до України – одна з них у Києві. Скільки коштує такий автомобіль, знають лише покупці. Але за деякою інформацією вартість починається від 500 000 доларів.

Якщо говорити про одеський екземпляр, то видно, що автомобіль належить одному із співвласників найбільшого європейського інтернет-магазину автозапчастин AUTODOC.

Крім секретного повідомлення, модель виділяється прихованим підсвічуванням в салоні, витонченою вишивкою та вставками переднього бампера зеленого кольору відтінку Kryptos Green.

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти