У мережі показали новий електрокар Skoda: дизайн дивує

Незалежний дизайнер опублікував рендер майбутнього електромобіля Skoda Fugio. Автомобіль вийшов оригінальним та футуристичним, передає «Твоя МАШИНА».

Новинка отримала кузов з плавними лініями та обтічними формами, вузьку світлодіодну оптику та великі аеродинамічні колеса. Також модель вирізняється деякими унікальними рішеннями.

Так, багажник Skoda Fugio не просто відчиняється, а висувається вперед, як ящик. Також нестандартно виконана задня частина. Між склом та бампером знаходиться вільний простір, який можна використовувати як лавку. Або можна придбати скриньку відповідного розміру і закріпити його на кормі, і тоді цей простір можна використовувати для транспортування вантажів.

Варто відзначити і вбудований тримач для велосипеда, який добре поєднується із компактним багажником на даху. Його висоту можна регулювати в залежності від розміру вантажу.

Не менш цікаво виглядає інтер’єр. У салон міститься 4 особи. Сидіння можуть повертатися на 180 градусів, також їх можна перетворити на ліжко. Але поки що все це лише уява дизайнера, і чи скористається компанія ідеями – невідомо.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти