У мережі показали перші зображення нового Ford Ranger Raptor

Компанія Ford готується представити найпотужнішу версію пікапа Ranger. А поки прем’єра ще не настала, незалежні дизайнери, спираючись на шпигунські знімки, опублікували свої рендери новинки, передає «Твоя МАШИНА».

Найбільше виділяється передня частина, де з’явиться трохи розширена донизу решітка радіатора з великим написом Ford. У верхній частині ґрат знаходяться три габаритні вогні. Також новинка отримає інший передній бампер, який забезпечує найкращу геометричну прохідність.

Ще однією особливістю стануть розширені за рахунок накладок колісні арки, а також великі колеса. Ззаду пікапа також з’явиться новий бампер, під яким буде знаходитись пара патрубків вихлопної системи та видозмінений задній борт.

Ford Ranger розроблено в австралійському інженерному центрі марки. Пікап збудований на модернізованій архітектурі Т6, взятій від попередньої моделі. Зміни торкнулися рами та підвіски, а відстань між осями збільшилася на 50 мм, досягнувши 3270 мм.

Базова версія оснащена 2,0-літровим турбодизельним агрегатом EcoBlue або 3,0-літровим двигуном V6 від моделі F-150, також доступна турбочетвірка 2.3 EcoBoost. Нова версія пікапа може отримати бітурбований двигун 2.7 V6 потужністю 310 л. і 400 Нм або 3,0-літровий агрегат від кросовера Explorer ST на 406 л. та 563 Нм.

Прем’єру новинки призначено наступного місяця поточного року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти