Оновлений кросовер Toyota RAV4 дістався європейського ринку

Оновлений кросовер Toyota RAV4 надійшов у продаж у Європі. Модель отримала позашляхову версію, а також з’явилися нові фари та розширився список обладнання, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Актуальний Toyota RAV4 вийшов у 2018 році, а восени 2021 випустили оновлену версію. Спочатку вона почала продаватися у США, потім у Японії та деяких інших азіатських країнах. І лише зараз машина надійшла до Європи.

Рестайлінгову версію оновили фари – у них з’явилася інша діодна начинка, а ходові вогні тепер знаходяться зверху. Проте простіші версії збережуть колишню оптику. Також машину оснастили іншими світлодіодними протитуманками, змінили дизайн дисків. У салоні з’явилося нове підсвічування та додані роз’єми USB-C.

Європейська гама кросовера поповнилася позашляховою версією Adventure, яка була доступна тільки в США, Японії та Австралії. Такий варіант відрізняється оригінальними радіаторними ґратами з двома масивними «балками» і розташованою посередині емблемою марки. Також з’явилися трохи ширші колісні арки, захисна рельєфна накладка сріблястого кольору на передньому бампері і 19-дюймові диски чорного кольору. Підвіску підняли на 10 мм, а крісла обробили чорною шкірою з візерунком та помаранчевим простроченням.

У технічному плані змін немає. Toyota RAV4 Adventure у Європі доступний у вигляді повнопривідного гібриду з 4-циліндровим 2,5-літровим «атмосферником», електромеханічним варіатором та окремим електродвигуном на задній осі. Потужність силової установки складає 222 л. Також є передній привід, але доступний в інших комплектаціях.

Ще Європі доступний передньопривідний гібридний кросовер, що підзаряджається, з установкою на основі 2,5-літрового двигуна віддачею 306 к.с., а іноді зустрічається і варіант з традиційним бензиновим ДВС об’ємом 2,0 літра на 175 к.с.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти