Компанія Skoda офіційно представила найпотужнішу та найдорожчу модель у своїй історії

Компанія Skoda представила новий електричний купе-кросовер Enyaq Coupe iV. Колісна база електрокара складає 2765 мм, а багажник у вміщує 570 літрів проти 585 у Enyaq iV зі звичайним кузовом. Коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,234.

Вже в базовій версії Enyaq Coupe iV оснащений екраном мультимедійної системи на 13 дюймів, віртуальною панеллю приладів розміром 5.3 дюйма, панорамним дахом і 18-дюймовими дисками. Опціонально можна замовити проекційний дисплей, матричні фари та підсвічування фальшрадіаторної решітки з 131 світлодіодом.

У Європі новинка буде доступна у чотирьох варіантах. Найпростіша версія з індексом 60 отримає один електромотор потужністю 179 кінських сил, батарею ємністю 62 кіловат-години та задній привід. Enyaq Coupe 80 iV буде оснащений 204-сильним електромотором та батареєю на 82 кіловат-години, яка дозволяє проїхати на одному заряді 545 кілометрів.

Далі йдуть дві повнопривідні модифікації: це Enyaq Coupe iV 80x з двома електромоторами (по одному на кожній осі), що сумарно розвивають 265 кінських сил, а також RS-версія з 306-сильною установкою, якій потрібно 6,5 секунди для розгону до 100 км/год, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 180 км/год, тоді як інші версії обмежувач спрацьовує на 160 кілометрах.

Старт продажів на європейському ринку запланований навесні цього року, а приблизна вартість цієї моделі становитиме близько 45 тисяч євро.

Джерело tsn.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти