Показали перші зображення нового Rolls-Royce Spectre

Дизайнери показали свої рендери нового розкішного купе Rolls-Royce Spectre, передає «Твоя МАШИНА».

Новинку вже неодноразово помічали фотошпигуни. Можна відзначити, що модель схожа на актуальне Wraith – чотиримісне купе, яке представили у 2013 році. Швидше за все, новий Spectre стане спадкоємцем Wraith, хоч у технічному плані буде багато відмінностей.

Так, автомобіль отримає стильну двоповерхову головну оптику, над якою будуть розміщені вузькі світлодіодні ходові вогні. Ґрати радіатора стануть ширшими, а на бічній частині машини з’явиться выштамповка, що йде від переднього крила через дверні ручки прямо до задніх ліхтарів. Боковини стануть складнішою форми, а в задній частині встановлять ліхтарі у стилі седана Ghost нового покоління. Також помітні масивні пороги та нижня частина заднього бампера складної форми.

Spectre буде побудований на платформі Architecture of Luxury, яка лежить в основі нового Ghost та кросовера Cullinan. За наявною інформацією, силову установку візьмуть від BMW iX M60, тобто це будуть два електродвигуни загальною потужністю 619 к.с. та 1015 Нм. Ймовірно, що характеристики купе відрізнятимуться. Прем’єра призначено на 2023 рік.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти