У Китаї випустять новий бюджетний електрокар

За підсумками 2021 року компактний Hongguang Mini EV увійшов до рейтингу найпопулярніших автомобілів світу. Незабаром модель отримає нову модифікацію, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Новий Wuling E230 буде на щабель вище оригінальної моделі. Перша інформація про нову модифікацію з’явилася після публікації патентних зображень та шпигунських знімків. E230 збільшиться у довжину, ширину та висоту. Також новинка отримає футуристичний кузов, іншу підвіконну лінію та оригінальну оптику.

На вибір будуть доступні два типи салонів. В одній версії буде рідкокристалічний екран панелі приладів, а в іншій – сенсорний, в якому будуть об’єднані приладова панель і мультимедійно-розважальний комплекс. В окремі колодязі будуть виведені повітроводи, хоча оригінальний Mini EV вбудований в приладову панель.

Також модель буде доступна як у двомісній, так і чотиримісній версії. Кузов хетчбека – тридверний. Про технічне оснащення поки що нічого невідомо. Можливо, як і у базового Mini EV, буде запропоновано лінійку електромоторів потужністю від 27 до 45 к.с.

Оригінальний Hongguang Mini EV розроблений SAIC разом із General Motors. Салон – чотиримісний, а запас ходу складає 170 км. Коштує базова версія від 3500 доларів.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти