Компанія Ford представила екстремальний пікап Ford Ranger Raptor нового покоління

Компанія Ford представила екстремальний пікап Ranger Raptor нового покоління. Новинка відрізняється від стандартної версії характерними рисами дизайну, силовою установкою, збільшеним кліренсом та підвищеною прохідністю, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Головним оновленням став двигун. Замість дизельного агрегату машину оснастили 3,0-літровим бензиновим турбомотором V6 від Bronco Raptor потужністю 288 л. та 491 Нм. До нього йде 10-ступінчаста АКПП. Привід – повний, із роздавальною коробкою. Також є «розумна» система розподілу зусилля з блокуванням заднього та переднього диференціалів.

Водієві доступні 7 режимів їзди: звичайні (Normal, Sport та Slippery) та позашляхові (Rock Crawl, Snad, Mud/Ruts та Low). Крім того, є позашляховий круїз-контроль Trail Control, який працює на швидкості до 32 км/год.

Зовні Ranger Raptor виділяється розширеними колісними арками, високопрофільними шинами на 17-дюймових колесах, гратами радіатора та бамперами. Спереду та ззаду встановлені по два буксирувальні вуха. Двигун захищений високоміцною сталлю завтовшки 2,3 мм.

Як і раніше, Ford Ranger Raptor доступний тільки з дворядною кабіною. У салоні встановлені спортивні крісла, червоний декор і кермо з «гонковою» нульовою міткою. Зате список обладнання порадує будь-кого: вже в базовій версії є цифрова панель приладів з особливою графікою, мультимедійний комплекс з 12-дюймовим вертикальним дисплеєм і аудіосистема Bang & Olufsen.

У Європі продажі розпочнуться наприкінці літа 2022 року. Щодо США нічого невідомо. Проте заявлено, що виробництво стандартного Ranger нового покоління буде налагоджено на заводі у Мічигані у травні 2023 року.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти