«Укравтодор» спрямовує трафік в обхід небезпечних ділянок та формує евакуаційні коридори

На офіційній сторінці Укравтодору в facebook розповіли, яка ситуація на українських дорогах 26 лютого 2022 року.

“Укравтодор забезпечує управління дорогами державного значення. Оперативно спрямовуємо рух у об’їзд небезпечних ділянок та формуємо коридори для евакуації.
Держагентство автомагістралей України закріпило блок-пости на підступах до Києва. Вони міцно встановлені. За потреби дорожній рух збільшить мережу блокбастера.
«Наші зусилля наразі спрямовані на допомогу мирному населенню. Жінкам, дітям, старим і хворим насамперед потрібний безпечний шлях до притулків. Наша команда розробляє маршрути в обхід місць, де відбуваються бойові дії та обстріли, та спрямовує транспортування мирних жителів від небезпеки», – Олександр Кубраков, міністр інфраструктури України.

При цьому ми вживаємо заходів щодо блокування руху супротивника. Мандрівники розслідують та знищують інфраструктурні мітки, які залишені танками. Закликаємо громадян допомогти нам: мазати смолою, брудом, заземлювати позначки, якими користуються диверсанти. Про кожен тег потрібно повідомляти в поліцію на гарячу лінію 102. Також можна використовувати чат-бот кіберполіції:
@ukraine_avanger_bot”

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти