Водіям назвали альтернативні маршрути евакуації

Для розвантаження доріг та більш оперативного руху вантажівок з гуманітаркою в Мінінфраструктури опублікували альтернативні шляхи проїзду з Києва, Полтави, Миколаєва до західних регіонів (і у зворотному напрямку).

При виборі маршрутів враховували високу якість дорожнього покриття, мінімальну кількість блокпостів та мінімальний шанс виникнення пробок через вантажний транспорт.

“Альтернативні маршрути для пасажирських автоперевезень
У зв’язку з великим заторами на основних магістралях країни, Міністерство інфраструктури рекомендує громадянам скористатися альтернативними маршрутами у напрямку зі сходу на захід країни.
🇺🇦 Чому?
Наразі є значна проблема з проїздом вантажного транспорту гуманітарного призначення. Це та оперативна допомога, що дозволяє підтримувати життєдіяльність міст у найбільш постраждалих від війни з росією регіонах.
Щоб не утворювати величезні затори на дорогах і дозволити вантажівкам оперативно пересуватися країною, для евакуаційних рейсів власним автомобільним транспортом обрали альтернативні маршрути проїзду зі столиці, Дніпра, Полтави та Миколаєва у західні регіони (і у зворотному напрямку).
Ми спеціально обирали маршрути, де
▪ висока якість дорожнього покриття;
▪ менше блок-постів;
▪ менше ризику виникнення заторів через вантажний транспорт.”

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти