Компанія Toyota представила найпотужнішу версію моделі Corolla

Компанія Toyota показала заряджений хетчбек Corolla GR від спортивного підрозділу Gazoo Racing. Новинка стала найпотужнішою та найдинамічнішою моделлю за всю історію бренду.

Так, під капотом розташований трициліндровий турбомотор об’ємом 1,6 літра, який розвиває 304 к.с. і 370 Нм крутного моменту. У парі з новим двигуном працює 6-ступінчаста механічна коробка передач, а реалізувати потенціал силового агрегату допомагає повнопривідна трансмісія GR-Four. Вона дозволяє розподіляти крутний момент між осями у співвідношенні 60:40, 50:50 або 30:70 в залежності від дорожніх умов. Розгін з 0 до 100 км/год – 5,5 секунд. Максимальна швидкість – 230 км/год.

Для зниження маси машини частина кузовних панелей виготовлена ​​з алюмінію, завдяки яким автомобіль важить всього 1474 кг.

Що ж до підвіски, то хетчбек отримав нові пружини, амортизатори та жорсткіші стабілізатори поперечної стійкості.

У салоні з’явилася 12,3-дюймова шкала приладів, а також 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Автомобіль отримав спортивні крісла з розвиненою бічною підтримкою, спортивне рульове колесо, алюмінієві педалі та аудіосистему з 6 динаміками.

Джерело news.obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти