Водіям таксі в Тернопільській області, які працюють у нічну зміну, вручатимуть повістки

Голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш під час брифінгу повідомив, що таксисти, які працюють під час комендантської години, отримуватимуть повістки у військкомат.

Ця заборона не поширюється на водіїв, які везуть на роботу працівників критичної інфраструктури. Для цього є списки фірм, які співпрацюють із підприємствами та мають укладені з ними договори.

“Наприклад, це підприємство, яке зараз працює у три зміни, має дозвіл на роботу, і йому треба возити працівників. Таке підприємство має укласти договір зі службою таксі та надати список автомобілів з номерами та точний час перевезення цих працівників. А вони повинні мати довідки з місця роботи, що працюють на узгодженому підприємстві. Інакше користуватимемося акцією, яку запровадили: вийшов на вулицю в комендантську годину – отримав повістку у військкомат”, – каже Труш.

“Заборона стосується і таксистів, які їздять без шашок та вважають, що їх ніхто не помітить. Це не працює. Поліція зупиняє всіх, у них встановлена ваша програма. Якщо ваша машина внесена в цю програму, повірте незабаром будуть прийняті рішення – у військкомат разом із транспортом. Можете поїхати до Збройних Сил”, – зазначає голова Тернопільської військової адміністрації.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти