Українці, які виїхали до Європи на автомобілях Mazda, отримають суттєву знижку на сервіс

Для багатьох українських власників автомобілів Mazda, які евакуювалися на своїх машинах до Європи, постає актуальне питання – проведення планового ТО, а також його вартість в Європі.

Тому Mazda Motor Europe швидко відгукнулася на прохання офіційного дистриб’ютора Mazda в Україні – ДП «АВТО Інтернешнл» та забезпечила кампанію-підтримку у вигляді знижки на проведення регламентного обслуговування українцями своїх автомобілів Mazda під час перебування в країнах ЄС з 15 квітня 2022 року до 21 липня 2022-го.

Щоб отримати знижку у розмірі 150 євро (без ПДВ), при проходженні будь-якого планового технічного обслуговування потрібно звернутися до офіційного дилера Mazda в Європі. Знижка поширюється виключно на автомобілі з українською реєстрацією ТЗ, придбані в одного з офіційних дилерів в Україні, незалежно від моделі, та надається за наявності українського паспорта.

Під час технічного обслуговування офіційним сервісним центром у Європі будуть виконані всі необхідні роботи згідно з регламентом Mazda. Вся належна інформація за підсумками ТО буде внесена до єдиної системи Mazda та цифрової сервісної книги вашого автомобіля. Таким чином гарантія на автомобіль буде повністю збережена.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти