У мережі показали унікальний Toyota Land Cruiser за 135 000 доларів

На інтернет-аукціоні eBay з’явився незвичайний Toyota Land Cruiser (FJ40), який є проектом компанії Leyton Cars Classics. Спеціалізація фірми полягає у реставрації класичних автомобілів.

Як виявилося, тюнери не просто відновили класичний позашляховик 1983 року, а й перетворили та вдосконалили його.

Так, відразу в очі впадає незвичайне матове забарвлення кузова відтінку Militia Green. Цікаве поєднання кольорів з ним створюють знімний м’який тент і салон, виконані в яскраво-жовтогарячих тонах.

Також на автомобіль встановили силовий бампер з лебідкою, осучаснену решітку радіатора, світлодіодну оптику – основні та додаткові фари, задні ліхтарі, тюнінговані дзеркала та сучасні колісні диски.

Окрім цих доробок, позашляховик Toyota Land Cruiser (FJ40) 1983 року отримав дискові гальма та спортивні амортизатори, кермовий демпфер та листові ресори ARB.

Цікаво, що рестомод на базі позашляховика FJ40 отримав таке сучасне обладнання, як кондиціонер, комбіновану панель приладів і камеру заднього виду.

В якості силового агрегату у цьому Toyota Land Cruiser (FJ40) використовується відновлений оригінальний 4,2-літровий V6 потужністю 145 к.с. та 5-ступінчаста синхронізована механічна коробка передач.

Джерело focus.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти