Запустили рух через переправи на дорогах М-21 на Житомирщині та М-07 через річку Ірпінь поблизу Києва

Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) повідомило, що дорожній рух через річку Ірпінь на трасі М-07 у Київській області, а також на дорозі М-21 на Житомирщині відновлено шляхом зведення тимчасових переправ.

Так, шляховики запустили рух по переправі на трасі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, яку звели поряд із зруйнованим мостом.

“Дорога М-21 – одна з ключових міжнародних транспортних артерій Житомирщини з великим навантаженням. Під час активних бойових дій в області підрив мосту зупинив техніку російських загарбників. Коли Житомирщину звільнили від росіян, шляховики почали будувати тимчасовий об’їзд”, – зазначається у повідомленні.

Водночас, уточнюється, що тимчасовий об’їзд фактично є повноцінною ділянкою дороги – він здатний пропускати транспорт одночасно в обидві сторони. Ним можуть проїхати вантажівки для забезпечення гуманітарних потреб населення.

Об’їзд функціонуватиме, доки не буде збудовано новий міст, підтверджує Держагентство.

“Укравтодор” також проінформував, що на Житомирщині будують ще один тимчасовий об’їзд: на трасі Р-02 Київ – Іванків – Овруч. Про його відкриття повідомлять додатково.

Джерело interfax.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти