У Росії закрився передостанній завод з виробництва автомобілів

Починаючи з 1 травня російська компанія “Автотор”, яка займається складанням автомобілів марок BMW, Kia і Hyundai, відправить усіх своїх співробітників в оплачувану відпустку.

Відомо, що в цей період продовжуватимуть роботу ті підрозділи, які відповідають за життєзабезпечення виробництва та за будівництво нових потужностей. Зазначимо, що глава Мінпромторгу росії Денис Мантуров назвав “Автотор” єдиною компанією, яка продовжує виробництво іномарок у росії.

“Запаси є у Hyundai, Kia. На “Автоторі” виробництво зберігається – вони виробляють, просто воно скоротилося. Плюс Hyundai у Санкт-Петербурзі якийсь обсяг напрацьовує”, – сказав російський міністр, відповідаючи на питання про роботу іноземних автовиробників у росії.

Крім цього, чиновник зазначив, що в рф продовжують збирати китайські автомобілі Haval. У той же час корейська компанія Hyundai Motor Co. цього четверга спростувала заяву Мантурова про те, що Hyundai та її дочірня компанія Kia Corp. продовжують складання автомобіля в росії.

“Наш завод у росії призупинив роботу, жодного рішення про відновлення його роботи не ухвалювалося”, – заявили в Hyundai Motor.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти