Українцям розповіли, де краще перетинати кордон із легковиками та вантажівками

За добу на одному пункті пропуску українсько-польського кордону Львівщини розмитнюють у середньому 50 легкових автомобілів.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Львівської військової обласної адміністрації Максим Козицький.

“Це повідомлення буде корисним як тим, хто везе в Україну гуманітарну допомогу, так і тим, хто – машину на розмитнення, – написав Максим Козицький. – З 6 квітня на пунктах пропуску на в’їзд в Україну почали утворюватись черги з бажаючих розмитнити та ввезти автомобілі. Черги на в’їзд в Україну перед пунктами пропуску на Львівщині станом на 18:00: ППр Угринів – 200 легкових авто, ППр Рава – Руська – 230 вантажних, легкових немає, ППр Грушів – 460 легкових, ППр Краковець – 350 легкових та 520 вантажних, ППр Шегині – 570 легкових та 180 вантажних, ППр Смільниця – 200 легковиків”.

Легкові машини майже всі чекають на розмитнення. За добу на одному ПП розмитнюють у середньому 50 легкових автомобілів.

У Раві-Руській черг із легкових автомобілів немає, бо там їх не пропускають. Якщо на легкових машинах везуть гуманітарну допомогу, їх на кордоні намагаються пропускати позачергово, якщо така можливість є.

У Краківці та Шегинях пріоритет надають вантажним автомобілям, оскільки черга там одна.

Якщо ви повертаєтеся з-за кордону та везете машину на розмитнення, краще використовувати ПП в Угринові, Смільниці та Грушеві, оскільки там немає черг із вантажівок.

Якщо ви везете гуманітарну допомогу, краще повертатися в Україну через ПП у Рава-Руській та Краківці.

Джерело dailylviv.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти