Завищені ціни на паливо: влада “реагуватиме відповідно до воєнного часу”

Перший віце-прем’єр-міністр Юлія Свириденко на онлайн-зустрічі чиновників із представниками паливного бізнесу із забезпечення внутрішнього ринку паливом зазначила, що кількість бензовозів, які щодня перетинають кордон, зросла майже на третину порівняно з початком травня. “Продовжуватимемо працювати в оперативному штабі. Спільно із Міненергетики, Мінінфраструктури ми сьогодні ще обговоримо отримані пропозиції”, – зазначила Юлія Свириденко.

Представники паливного бізнесу давно погодилися на кооперацію з Урядом та наголосили на важливості спільної комунікації щодо ситуації, яка зараз відбувається на ринку. “Те, як працює урядова команда, “Укрзалізниця”, різні органи влади навіть не снилося багатьом країнам. Певні речі, які в Україні робляться за один день, інші можуть робити за тиждень-місяць”, – наголосив директор ВОГ Холдинг Андрій Пивоварський.

Під час розмови з учасниками ринку глава уряду наголосив, що головне завдання – щоб люди мали паливо, а на ринку не було зловживань. На такі прояви, за його словами, держава реагуватиме відповідно до воєнного часу.

Джерело auto.24tv.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти