Під маркою “Москвич” у Росії випускатимуть китайські автомобілі

Росіяни ведуть переговори з китайськими компаніями, яким пропонують налагодити випуск автомобілів на московському автозаводі, повідомляють російські ЗМІ. За їхніми відомостями, з боку Росії в переговорах беруть участь московська влада, Мінпромторг і КамАЗ, з боку Китаю – JAC Motors, FAW, BYD та власники інших брендів. Китайцям пропонують випускати автомобілі під маркою “Москвич”.

Як стверджують росмедія, КамАЗ має намір локалізувати на московському автозаводі випуск машин свого партнера – китайської компанії JAC. Офіційного підтвердження цієї інформації немає. За даними джерел, на заводі планується налагодити виробництво кросовера JAC iEVS4. Також модель матиме стандартну бензинову модифікацію – S4.

Передбачається, що на початковій стадії, швидше за все, це буде вузлове складання електрокарів з машинокомплектів з подальшим поглибленням локалізації у міру зростання обсягів виробництва.

Якщо з китайськими компаніями не вдасться домовитися, виробництвом легкових автомобілів займеться самостійно російський КамАЗ. У цьому випадку, виходу нового “Москвича” доведеться довго чекати, оскільки КамАЗ зараз не має жодної сертифікованої моделі.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти