Компанія Renault показала електричний Scénic Vision, який вважає справжнім автомобілем майбутнього

Світова прем’єра нового концепт-кара Scénic Vision відбулася на саміті ChangeNOW у Парижі 19 травня 2022 року.

Концепт-кар Scénic Vision є справжнім втіленням “Нової хвилі” Renault – результат ретельної дизайнерської роботи та сміливих естетичних рішень. Зовнішні форми задають стиль нової сімейної моделі, яка з’явиться на ринку в 2024 році. Дизайн інтер’єру є далекоглядною розвідкою майбутніх інтер’єрів Renault.

Гібридний електроводневий силовий агрегат є яскравим відображенням прагнення Renault знаходити рішення для всіх видів експлуатації та частиною бачення перспектив після 2030 р. Цей дизайн відкриває шлях у майбутнє, в якому автомобілі та люди діють разом заради спільних цінностей.

Еко-конструкція: перероблені матеріали становлять понад 70%, а матеріали, що переробляються, – 95%.

Гібридний електроводневий силовий агрегат вимагає менше часу на підзарядку та зменшує вуглецеву дію на навколишнє середовище, у тому числі від акумулятора.

Виробництво та експлуатація Renault Scénic Vision мають нульовий рівень викидів в атмосферу, а вуглецевий вплив на навколишнє середовище на 75% менше від впливу від виробництва та експлуатації звичайного акумуляторного електромобіля.

Технології підвищують безпеку водія та пасажирів і зменшують кількість аварій на 70%.

Конструкція цього концепт-кара також відображає бажання його творців створити унікальне, доступне та зручне для всіх авто.

Вуглецеві викиди у процесі виробництва цього автомобіля на 75% менше викидів у процесі виробництва такого електромобіля, як Megane E-Tech Еlectric. На виготовлення його акумулятора йде на 60% менше вуглецю завдяки замкнутим циклам, використанню мінералів з низьким вмістом вуглецю та альтернативним джерелам енергії.

Система розпізнавання облич дозволяє відкривати дверцята та коригувати налаштування за профілем водія. Ця система також дозволяє адаптувати умови керування у разі інвалідності.

Кожне сидіння обладнане мікрофонами та динаміками для створення власної звукової атмосфери (радіо, hi-fi, голосовий помічник) та одночасно для оптимального спілкування в салоні.

Відсутність стійки між дверцятами та плоскою підлогою полегшують доступ для людей з обмеженою рухливістю.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти