Компанія Volkswagen представила найпотужніший серійний Golf

До 20-річчя появи “зарядженого” хетчбека Volkswagen Golf R32 німецька компанія вирішила випустити найпотужнішу модифікацію VW Golf за всю його історію.

Під капотом VW Golf R 20 Years буде встановлений 2,0-літровий двигун EA888 із турбонаддувом, віддачу якого збільшили до 333 к.с. Це на 13 к.с. більше, ніж у базового Golf R. Мотор працює з 7-ступінчастою коробкою передач та системою повного приводу.

До 100 км/год автомобіль розганяється за 4,7 секунди, а максимальна швидкість становить 270 км/год. Також лімітована версія моделі отримала титанову спортивну вихлопну систему Akrapovic, яка покращує звук двигуна, жорсткішу підвіску, адаптивні амортизатори та збільшені гальма.

Gold R R 20 Years доступний у кольорах White та Lapiz Blue, який доповнюють оригінальні 19-дюймові колісні диски взуті у шини Michelin Pilot Sport Cup 2. Залежно від відтінку кузова вони можуть бути із чорними або блакитними елементами. Також модель можна впізнати по модернізованому обвісу, новому спойлеру на даху та значках «20».

У салоні хетчбека встановили інші спортивні сидіння та кермо, оброблені шкірою Nappa, яку доповнюють вставки з карбону. На панелі приладів, дверних картах і рульовому колесі присутні значки «20 Years Edition». У продаж новинка надійде влітку цього року. Вона буде доступна у Великій Британії, Європі та Австралії. Вартість оголосять ближче до старту продажу.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти