Volkswagen представив спецверсію хетчбека Golf

Лінійку Volkswagen Golf 2022 поповнила нова топова версія R 20 Years edition. Спеціальний варіант присвятили 20-річчю першого зарядженого Golf R і випускатимуть лише один рік.

Як стало відомо, Volkswagen Golf R 20 Years перевершує всі попередні моделі завдяки своїй технології приводу. Так, особлива версія здатна прискорюватися з місця до «сотні» усього за 4,6 секунди. При цьому максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці у 250 км/год.

Під капотом встановлено турбодвигун об’ємом 2,0 літри та потужністю 333 к.с. Роботизована 7-ступінчаста КПП з двома зчепленнями DSG також доопрацьована та перемикає передачі швидше.

Заряджений Volkswagen Golf R 20 Years edition пропонують лише у синьому кольорі із чорними 19-дюймовими дисками та білому забарвленні із синіми колесами. Крім того, хетчбек впізнається за обвісом і новим спойлером на даху.

У салоні встановлені спортивні сидіння та кермо, а в обробці з’явилися дорога шкіра Nappa та карбон. Ексклюзивність моделі підкреслюється спеціальними логотипами 20 Years edition.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти