У Японії представили позашляховик Toyota Land Cruiser у ретро стилі

Японська компанія Flex Dream взялася за оригінальний тюнінг Toyota Land Cruiser. Позашляховик вирішили навмисно зістарити та перетворити на автомобіль 80-х років.

Для доробок використовуються оригінальні деталі бренду Toyota і кастомні елементи: можна встановити маску з круглими або квадратними фарами, поекспериментувати з відтінком радіаторної решітки і дизайном колісних дисків, а також встановити на боковинах машини вставки «під дерево» в стилістиці американських позашляховиків.

Апгрейд салону позашляховиків зводиться до вибору оббивки сидінь із тканини або шкіри, а також заміні штатного кермового колеса на дерев’яне 3-спицеве класичне.

Крім того, ательє Flex пропонує ліфт-комплекти для підвіски, але модернізація двигунів або рами не передбачається. Крім Land Cruiser 80 і 100, а також Land Cruiser Prado 90 можна “зістарити” універсал Probox і мінівен Town Ace.

Примітно, що таким чином допрацьовують не новий Toyota Land Cruiser 300, а моделі 90-х та початку 2000-х років. Тюнінг-пакети запропоновані для Toyota Land Cruiser 80 та 100, а також для Land Cruiser Prado 90. Вартість доробки становить від 2,8 до 3,5 млн. ієн ($20 300 – 27 150), не включаючи автомобіль-донор.

Джерело mmr.net.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти