Представили сімейний спорткар BMW M3 Touring: величезний багажник та 510 к.с.

BMW M3 2023 вперше в історії моделі отримав сімейну версію Touring у кузові універсал, повідомляє Фокус.

Автомобіль оснащений 3,0-літровою турбошісткою потужністю 510 к.с. і 650 Н∙м крутного моменту. З 8-ступінчастою автоматичною КПП він розганяється до 100 км/год за 3,6 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці в 280 км/год.

Реалізація всієї потужності відбувається через систему повного приводу, яка комплектується активним заднім диференціалом. У новинки переналаштована ходова, а за доплату доступні карбоново-керамічні гальма. На автодромі Нюрбургрінг автомобіль показав час кола 7:35.06, тобто виявився швидшим за BMW M5, ставши найшвидшим універсалом.

Спереду автомобіль виділяється величезними “ніздрями” решітки радіатора та агресивним переднім бампером. Розмір колісних дисків – 19 дюймів спереду і 20 дюймів ззаду. Також в задній частині видно чотири вихлопні труби, а на даху встановлений спойлер.

Салон BMW M3 Touring оброблений шкірою та карбоном. Автомобіль отримав спортивне кермо та зручні передні сидіння з хорошою бічною підтримкою. Як і у всіх BMW 3 Series 2023, на передній панелі встановлений новий вигнутий дисплей, причому його графіка в М3 особлива.

Публічний дебют BMW M3 Touring відбудеться 23 червня на Фестивалі швидкості у Гудвуді. Продаж стартує до кінця 2022 року: спочатку в Німеччині, де вартість універсала стартуватиме з 97 800 євро, а потім він вирушить в інші країни Європи: Великобританію, Південну Корею, Японію, Нову Зеландію і Австралію.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти