Новий електричний суперкар від Volvo отримає 900 кінських сил

На Фестивалі швидкості у британському Гудвуді показали концепт-кар Polestar O2. Електричний підрозділ Volvo створив суперкар, який може стати серійним, повідомляють в Авто24.

Новий Polestar O2 представляє собою чотиримісний кабріолет. Він відрізняється гранованим дизайном з довгим капотом та обтічниками за сидіннями. Тоненькі L-подібні фари виконані на кшталт флагманського Polestar 5, який також продемонстрували публіці в Гудвуді.

У салоні в очі кидається приплюснуте зверху та знизу кермо, а показники приладів виведені на вузький дисплей. На центральній панелі встановлено сенсорний екран портретного формату, а мультимедійну систему створено на базі Google Android. Замість дзеркал заднього виду передбачено камери. Передні сидіння розділені високим тунелем.

Силова установка концепту представлена 800-вольтною силовою установкою від того ж Polestar 5 — у нього повний привід та два електромотори сумарною потужністю близько 900 к.с.

Поки рішення про запуск моделі у виробництво ще не прийняте. Втім, електромобіль Polestar O2 може стати малосерійним і прийти на зміну гібридному спорткару Polestar 1.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти