Популярна українська мережа АЗС попередила про шахраїв: як наживаються на дефіциті палива

В Україні шахраї створили “клон” офіційного онлайн-магазину WOG, щоб нелегально заволодітити грошима та персональними даними клієнтів.

На фейкову сайті шахраї розміщували посилання на офіційний сайт мережі АЗК WOG та Центр підтримки клієнтів, щоб ввести останніх в оману. Шахраї продавали неіснуючі паливні талони та картки.

“Звертаємо увагу і вкотре закликаємо купувати талони і паливні картки виключно через офіційні представництва WOG, контакти яких є на офіційному сайті wog.ua. В жодному разі не звертатись до сторонніх компаній та не купувати з рук”, – наголосили в пресслужбі.

Щоб отримали актуальну інформацію про наявність пального варто користуватися розділом Карта у застосунку PRIDE та уникати анонімних груп чи каналів, що нібито інформують про наявність пального – насправді вони використовуються для реклами шахрайських схем з продажу фіктивних талонів.

“WOG не реалізовує паливні талони і картки через сторонні сайти, Telegram-канали, групи у Viber, сторінки в TikTok та інші соціальні мережі. Також ми не ведемо комунікацію у Telegram-каналах щодо продажі паливних талонів, тому будемо вдячні за твою активну позицію, та розміщення скарг на подібні публікації – не дозволяй шахраям вводити себе в оману”, – написали в пресслужбі АЗС.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти