Компанія Chevrolet представила дешевий електрокросовер із запасом ходу 500 км

Компанія Chevrolet показала електрифіковану версію моделі Blazer. З першого погляду впадають в очі незначні відмінності у стайлінгу (плавна поясна лінія, витягнуте лобове, довгий капот та рівний дах). Новинка матиме кілька версій: 1LT, 2LT, RS та SS. Всі версії електрокросоверів отримають відмінні риси: світлодіодні фари, заглушку радіаторної решітки, великі колеса, оригінальні задні ліхтарі і пластиковий обвіс.

Кришка, яка прикриває зарядний пристрій — автоматична і досить велика, що робить її використання більш зручною. Якщо говорити про салон, то він зроблений на кшталт найсучасніших авто компанії GM. Тут можна побачити 11-дюймову цифрову панель приладів, мультимедійну систему з екраном на 17,7-дюйми з навігаційною системою. Топові варіанти мають передні сидіння з підігрівом та вентиляцією, а також “скошене” кермо.

Опціонально позаду може бути своя зона клімат-контролю, а водій може отримати напівавтономну систему керування Super Cruise.

Залежно від комплектації автомобіль пропонує запас ходу від 400 до 515 кілометрів, а також три варіанти приводу – повний, задній та передній. У “топовій” комплектації автомобіль розмінюватиме першу сотню за 4 секунди.

Найпростіша версія обійдеться клієнтам всього в 44 995 доларів, а ось Blazer у комплектації SS буде коштувати вже цілих 65 995 доларів.

Джерело auto.bigmir.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти